Saturday, 11 July 2015

I posted this more than a year ago:

a-few-of-my-recent-sketches

I have done a lot of art for half a year, and then I started working, earning money, but art making was reduced to drawing a little and painting was next to nothing.
I really miss painting very much! And I need to find a way, to include art making into my schedule once again!

Here are a few pieces I have done in the past year that I think turned out quite well, though they are not all finished!!!  :


2 comments:

 1. Jeg siger ikke så meget, men jeg nyder at se dine kunstværker... og disse er helt superb... Det er jo sådan livet er når der skal være penge til ting og sager, desværre. Jeg er blevet pensionist i 2013 og har stadig det siddende i rygmarven at jeg skal ud og tjene penge.. MEN efterhånden er det gået op for mig at det skal jeg altså ikke. Jeg formoder at du har en del år tilbage inden at du kan trække dig tilbage og nyde at lave din kunst.... Bare hold ud, Ilona - lidt har også ret ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mange tak for de søde ord Mariane! Og jeg er heldig med, at jeg ikke skal arbejde fuld tid. Jeg er dog en person, der gerne tager den med ro, så alting går lidt langsommere hos mig ;-)
   Du har ret, jeg har mindst tyve år endnu, før jeg kan gå på pension! Og det er godt sådan, med børn og alt hvad jeg har.
   Kh Ilona

   Delete

Your comments make me happy!